האם פרופסיה פוגמת בפריון והתשוקה המינית?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/02/2021 | 19:06 | מאת: נחמן קורצקי

היי שלום יש לי כמה שאלות: 1) האם פרופסיה פוגמת בפוריות והאם המצב הפיך, 2)האם ירידה מעט בתשוקה המינית לאחר חודש וחצי של נטילת התרופה התופעה תחלוף והתשוקה תחזור 3)אם יוצא לי קרי בלילה פעם בשבוע האם זה אומר שאני בסדר 4)האם פרופסיה מקטינה את איבר המין את האשכים או הפין 5)האם עיפות קשורה לנטילה של הכדור והאם זה מפריע לשינה תודה...

תשובות. 1. יש דווח כזה. 2. אכן יש ירידה בחשק במיני שאמורה לחלוף בהפסקת הטיפול. 3. 4.5. - אין קשר לפרופסיה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה