קרם לחות שקיבלתי במרשם

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

07/01/2021 | 20:14 | מאת: שרית

היי יש לי עור שמן עם נטייה ליובש. הרופא רשם לי רטאויט גל 0.05% פעמיים בשבוע. בנוסף ביקשתי ממנו המלצה על קרם לחות כמובן על בסיס מים שיהיה טוב ליובש בעור. קיבלתי את הקרם הזה שצירפתי בתמונה ״אקווה קרם״ במרשם. האם אתה מכיר אותו? האם באמת טוב לעור שומני ועל בסיס מים? עי עם מריחה מרגיש לי נורא שמן. תודה!

08/01/2021 | 13:07 | מאת: קלרה

היי שרית, את קצת סותרת את עצמך. מצד אחד את מציגה עור שמן ומצד שני כותבת יבש. מצד אחד את מראה על מוצרים שנותנים לחות רבה לעור ומיועדים לעור יבש. "אקווה קרם"- זה לעור יבש אמור לתת לחות. לצורך העניין אם העור ממש יבש לא עזר בכלום. גם כשקראתי לא ראיתי איזה מרכיב יעיל. אני ממליצה ללחותאם העור שלך ממש יבש- דרמסילק/ יש עוד שמות.. זו קרם שמכיל צטומקרוגול!! עולה 12-18 שח ללא מרשם רופא. נותן לחות. לפי מה שאת כותבת העור שלך לא יבש לכן אין טעם במוצרים כאלו. גם רטאויט- יש ג'ל ויש קרם. ניסיתי את שניהם לי טוב הקרם כי העור שלי יבש. ג'ל מתאים למי שהעור שלו שמן. יש קרם לחות קוסמטי בד"כ הקרמים של היום על בסיס מים.

אקווה קרם מצוין ..

מעולה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה