טיפול בעור הפנים לאחר טיפול קוסמטי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

07/01/2021 | 16:31 | מאת: יעל

שלום דר, הזרקתי לאחרונה חומצה הילארונית במספר אזורים בפנים. האם אני יכולה להמשיך ולהשתמש בחומרים הפעילים שהקוסמטיקאית שלי נתנה לי כרגיל מבלי שיפגעו בחומר שהוזרק? הם מכילים רטינול, חומצה לקטית, חומצה אזלאית, חומצות bha+aha, ויטמין סי 30%, חומצה סיליצילית וכו.

08/01/2021 | 13:12 | מאת: יעל

מעניין כמה שילמת לה? חומצות זה דבר של הטבע וקוסמטיקאיות מוכרות אותן במיליון שקל כשזה עולה 10 של. הן בסה"כ מוהולות אותן. לא רצוי להפגיז את העור בכל מיני חומצות כי כולן עושות אותה פעולה.קילוף עדין הסרת תאים מתים.. חוץ מהילארונית שנותנת לחות. רטינול זה רק במרשם רופא אחרת זה חרטה ברטה. ויטמין c מתפרק תוך שניה אז לא ברור מה הן מוכרות לכן. אבל שיהיה בהצלחה.

בעיקרון כן.

19/01/2021 | 14:08 | מאת: יעל

תודה דר אבל עדיין לא ענית לשאלה. האם זה מזיק להזרקה או מוריד מיעילותן אם אשלב אותן שוב בשגרת טיפוח שלי?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה