פילינג צמחים של קוסמטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/12/2020 | 21:23 | מאת: פילינג עי קוסמטיקה

היו עברתי לפני כיומיים פילינג שאמור לקלף את העור, פילינג צמחים. נשארתי נורא אדומה. עכשיו העור מתחיל להתקלף ושמה כמובן לחות וביאפין. שלחתי תמונה לקוסמטיקאית שעשתה לי ואמרה שנראה תקין. אבל הצבע נראה לי קצת מחשיד אבל אני כמובן היפוכונדרית :) חחח אשמח לדעת אם התמונות ששלחתי לך מעידות על כוויה חמורה שצריך ללכת לרופא עור? עברו 3 ימים

24/12/2020 | 21:23 | מאת: תמונות נוספות

האם מדובר על כוויה מדרגה 2 ולא 1? שולחת תמונות נוספות

24/12/2020 | 21:27 | מאת: פילינג עי קוסמטיקה

שכחתע לציין יש גם בעור היבש ששלחתי ממש קמטים כאלה שנוצרו. אמורים להתקלף נכון?

אינני נותן אבחנות ע"ס תמונות..מציע לפנות לרופא עור..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה