עור יבש בידים ובצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

16/09/2020 | 09:02 | מאת: דן

למר פרופ ראובני אצל בני בן ה 14 התחיל להיות עור יבש בידיים, רופא העור הסביר שזהו אסטמה של העור וקיבל משחה למריחה לאחרונה התחילו להיות סימנים של עור יבש גם בצוואר, האם אסטמה של העור היא רק באזור הידיים או שיכולה להיות בעוד אזורים בגוף? האם לחזור לרופא עור (אולי זה משהו אחר)? בתודה דן

אסטמה של העור זו בעייה מורכבת.. הכוללת בעיקר תחושת גרד, יובש אודם באיזורי עור שונים .. לעיתים עם רקע משפחתי ןאישי של אסטמה ריאתית..נזלת אלרגית , דלקות עיניים .. אלרגיות שונות.. פנה לרופא עור ילדים לאבחון..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה