שינוי בעור העטרה בפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

04/09/2020 | 03:56 | מאת: שימי

שלום, אני בן 27 ולפני כשנתיים שמתי לב להופעת נקודות ושינוי מוזר במראה העור בכיפת איבר המין. הלכתי לשלושה רופאי עור שונים ולאורולוג וכולם אמרו לי שהם לא רואים משהו חריג או שאפשר לטפל בו. אני פשוט לא מבין איך הם לא רואים דבר כל כך ברור (אני מצרף תמונות, מקווה שזה מותר בפורום הזה). זה גם לווה בכאבים ובתחושות לא נעימות, שעברו רק לאחרונה, בכמה איזורים בפין וביובש קבוע במקומות אחרים (לפעמים עד כדי קילוף העור באוננות באותם מקומות שכבר הפכו למצולקים). מקווה שתוכל לאבחן את הדבר הזה. אגב אם בחרתי בקטגוריה לא נכונה אשמח אם תעבירו את זה לרופאים שזה התחום שלהם. נ.ב. לא הייתי פעיל מינית בכל התקופה הזאת ולפניה.

ש"עפ"י 2 עדים יקום דבר". 4 רופאים קבען שאין לך בעייה רפואית .. ממליץ להאמין בהם.

08/09/2020 | 01:25 | מאת: שימי

האם ראית את התמונות? לדעתי ארבעתם טעו או שלא ידעו לאבחן את זה (אחד מהם - רופא בהדסה עין כרם שהלכתי אליו בגלל הפנייה של רופא העור השני - אשכרה פתח גוגל וחיפש תמונות של Pearly Penile Papules כדי להשוות, למרות שזה בבירור לא מה שיש לי). גם יכול להיות שהם לא ראו על מה אני מדבר כי במצב רפוי זה פחות בולט מאשר בזקפה. בקיצור אפשר תשובה לגופו של עניין?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה