נקודות לבנות על העטרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

02/09/2020 | 05:01 | מאת: שי

שלום, מזה 3 שנים יש לי על העטרה מן ראשים לבנים כאלה קטנים ומבודדים אחד ומהשני במסגרת העטרה. הלכתי לבדוק כמה פעמים את העיניין וכל הרופאי עור שהייתי אמרו שאלו חצקונים. ניסיתי להתעסק עם זה וזה לא כואב אבל זה גם לא מתפוצץ כיאחו הם מחוברים ממש לעור. ניסיתי אפילו למרוח קרם מייבש חצקונים אבל זה לא עושה כלום. הם עדיין שם. אני כבר אובד עצות. התוכל להגיד לי מה זה לדעתך ואיך מטפלים?

היות שאין לי אבחנ אין לי יכולת לייעץ לך על טיפול.. חזור לרופא שלך ותתחיל לטפל ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה