הסרת שיער בלייזר סימנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

26/08/2020 | 15:29 | מאת: ליה

שלום. לפני שבוע עשיתי הסרת שיער הלייזר באמצעות קנדלה ועכשיו יש לי כתמים חומים (שרף לי אחרי הטיפול). מה אפשר לעשות והאם זה אמור לעבור? אם כן תוך כמה זמן? מצרפת תמונה של איך זה היה נראה אחרי הטיפול. עכשיו הכתמים חומים

30/08/2020 | 12:46 | מאת: המשך

מצרפת תמונה נוספת מהיום (אזור אחר ממה שצילמתי בתגובה הקודמת). כפי שאתה יכול לראות יש הרבה כתמים

תמונה איינה מהווה בסיס להערכה קלינית .. כתמים חומים הינם תוצאה של כוויה .. בדר"כ עוברים .. פני לרופא עור להשלמת טיפול לפי צורך

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה