פריחה ופיגמנטציה בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/08/2020 | 22:27 | מאת: מעיין

שלום ד"ר בשנה האחרונה הופיעה לי פריחה באיזורים ספציפיים בעור באיזור החזה ובאיזורים ספציפיים בגב. אלה מעין נגעים אדומים נפוחים ומגרדים. אין אבחנה לפריחה והיא לא נובעת מאלרגיה (הרופאים לא יודעים מה זה) כרגע אני מטפלת בפרוטופיק וכשהנגעים מבריאים יש סימני פיגמנטציה בעור. הבעיה היא שגם כשיש הפוגה הנגעים יכולים שוב לחזור באותם מקומות. מה לעשות במצב הזה? ואיך ניתן לטפל בפיגמנטציה?

מעיין, את חייבתלהצמד לרופא עור שילווה אותך בהחלטות טיפוליות בהתאם לתגובה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה