מריחת משחה מעל קילופים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/05/2020 | 12:35 | מאת: אריא

שלום בשימוש באדפרין או במשחה שמורכבת מ5% גליקולית +0.025 רטינואית ( אחד מהאפשרויות ) , ברגע שמתחילים הקילופים , כל הרופאים אמרו שצריך להשמיך למרוח מעל הקילופים . אבל ברגע שממשיכים ככה שבוע או יותר זה מתחיל ממש לשרוף ואפילו מתחיל להראות כמו כוויה. אז השאלה שלי איך נכון להמשיך למרוח את המשחה בעת שמתחילים הקילופים? האם לעשות הפסקה , לצצ לקילופים לעבור ( שזה לקוח בערך שבועיים ) ואז להמשיך למרוח? היעילות לא נפגעת ככה? או לתת הפוגה רק לכמה ימים בודדים ואז להמשיך למרוח למרות שעדיין יש קילופים? זה נכון באמת שמורחים מעל קילופים או שתמיד צריך לעצור? ואז לחדש אחרי שקילופים עוברים? אקנה קל דרך אגב. הטיפול עובד רק במקום שמורחים את המשחה נכון ? נגיד אני מרוחת רק על האף. כי כל שאר המקומות זה עור רגיל בלי אקנה. אודה מאוד לתשובה מפרוטת

24/05/2020 | 17:38 | מאת: גיא

אתה סתם מייסר את עצמייך בתור אחד שגם אקנה. יש בשוק דברים הרבה יותר טובים. תעשה חיפוש גוגל : שיטת ram

וואו.. קשה להבין מה הבעייה ומה מקורה .. פנה לרופא עור..לבדיקה ולהבהרות נוספות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה