אלרגיית שמש בפעם ראשונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/05/2020 | 10:54 | מאת: עור רגיש ואלרגי משמש

היי בת 33 בריאה פעם ראשונה בחיים שקורה מצב כזה היתי אצל רופא עור בגלל שיש לי אדמומיות בפנים וקילופים אמר לי שהפנים שלי מאוד רגישות ואלרגי שמש אז נתן לי מרשם לתחליב אנתליוס למרוח בבוקר ונתן לי עוד מרשם למשחה בשם אדפרין בערב.. אז השאלה שלי ככה לשים את המשחה אדפרין על כל הפנים או שרק על האדמומיות

22/05/2020 | 13:18 | מאת: עור רגיש ואלרגי לשמש

ועוד משהו רציתי לשאול אני צרכיה למרוח מהקרם אדפרין כל הקיץ .. האם יש פתרון לאלרגייה שמה כל החיים שלי אשים קרמים

אדפרין גורם לאודם.. שמוחמר בשמש..

31/05/2020 | 00:12 | מאת: עור רגיש ואלרגי לשמש

השאלה שלי האם למרוח את הקרם אדפרין רק על איפה שמש אלררגייה משמש או על כל הפנים ואם אני צריכה לשתמש באדפרין כל הקיץ עד שיחוף הקיץ ולא יהיה אלי אלרגיה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה