פסוריאזיס או אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/05/2020 | 17:42 | מאת: שיר

שלום.בגיל 9 אןבחנתי עם אטופיק דרמטיטיס כיום בגיל 30 רופא עור טוען שזה בכלל חשד לפסרואזיס. האם היתכן באטופיק משתנה לפסרואזיס באמצע החיים? מדובר בגירודים קשקשתיים במפרקים קרסול מרפקים וברכיים . תודה

21/05/2020 | 14:41 | מאת: אורלי

שתי עיצות חשובות. 1.אל תמרחי לעולם משחה עם סטרואידים. 2.חפשי בגוגל : קרם פסורליט זו משחה טבעית שאין שני לה בעולם.

יתכן שהייתה בעייה בעבר שחלפה ובעייה חדש בהווה ..ולהיפף, ואולי 2 בעיות עור חופפות ? פני לאבחון עור מסודר..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה