דלקת אטופית לילד בן 12

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/05/2020 | 06:45 | מאת: ריקוש

הילד שלי משנולד סובל מאסטמה של העור ונזלת אלרגית כל הזמן היה יוצא לו פריחות בעור בקיץ שהיה מאוד חם השנה יש לו משהו מוזר וחדש שהתחיל כבר בחודש פברואר ורק נהיה חמור מיום ליום נהיתה לו פריחה אדומה ומגרדת בפנים הרופא עור נתן לו למקלחת ליפקאר סינדט וכן גם את הקרם גוף שלו .לפני כן אמר לי למרוח לו על הפנים במשך 5 ימים אפלומצין שמהר מאוד העלימה את הפריחה אך שהפסקתי שוב אחרי 3 ימים התחילה לו פריחה למרות שמורחת לו קרם 3 פעמים ביום וכן מתקלח ורוחץ פנים רק עם הסבון רחצה שהביא לי רופא העור. יש לציין שאין שום מזון חדש או משהו חדש שהילד היה חשוף אליו לא יודעת מה לעשות ואיך כדאי להמשיך לטפל זה ממש פוגע בביטחון של הילד וכן מטריד אותו מה כדאי לעשות? האם יש סבון וקרם אחרים שיכולים יותר לעזור?

הטיפול המתואר איננו מספק למחלת עור אטופית פנו לרופא עור להתייעצות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה