דחוף ילדה בת 10. אני לא יודעת מה לחשוב ואיך להתייחס לזה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/02/2020 | 22:42 | מאת: ארי

שלום רב בתי בת ה10 מקבלת טיפול קוסמטי לקומודונים בתרכובת של משחה הכוללת 0.025 רטינול + חומצה גליקולית 5%. ניתנה על ידי רופא שמומחה לעניין. התחילה טיפול לפני שבועיים. בהתחלה כל יום והוחלט לפני שבוע להוריד לפעמיים בשבוע בינתיים. הפנים מתקלפות קלות שאני מבינה זה אמור לקרות. לא היה עד עכשיו אודם חריג. הסיבה לכתיבה בפורום עכשיו היא : היום במשחק עם חברות , חברה הטיזה על הפנים שלה בושם. דקה אחרי זה כל הפנים התחילו לשרוף לה. שטפה. הרגשה של שריפה המשיכה. בבית אחרי כמה שעות כשראיתי את זה מרחתי לה גל פניסטיל וגם נתתי טיפות פניסטיל. הפנים שלה נראות כאילו קיבלו כוויה. אדומות. חמות למגה.והיא אומרת ששורף לה קצת עדיין. כל התופעות התחילו אחרי הטזת בושם על הפנים. את המשחה הטיפולית לא שמנו אתמול. היא כן מורחת קרם הגנה. והיא משתמשת בסבון ניקוי פנים של dr or young.פעם ביום מה שמפחיד אותי -האם הטזת בושם גרמה לה נזק לפנים בגלל שיש רקע של טיפול במשחה שציינתי בהתחלה? האם זאת הסיבה שפנים שלה נראות כמו אחרי כוויה? מה לחשוב , איך להתייחס לזה ומה לעשות. אודה לתשובה דחופה האמא הדואגת

אכן זו כנראה תגובה חריפה לבושם. הפסיקי טיפול.. פני לרופא עור

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה