אטופיק דרמטיטיס וחיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

26/02/2020 | 13:15 | מאת: קובי

אני בן 17 וחצי עם אטופיק דרמטיטיס מגיל שנתיים ברמה קשה, רציתי לשאול האם זה בסדר לי להתעסק עם חיות כגון כלב, חתול, ארנב. לפני כארבעה חודשים התחלתי לגדל ארנבת ולאחרונה יש לי התפרצות חזקה מאוד, יתכן שיש לזה קשר או שפשוט היה חורף קשה לאטופים? בנוסף, אני מתעסק יחסית הרבה עם כלבים של חברים שלי ואני לא רואה תסמינים מיוחדים... אז יש יותר סיכוי שזה בסדר? תודה רבה!

אכן יש קשר בין מגע עם בעלי חיים .. לחומרת מחלת עור אטופית ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה