סרום לפנים בגיל 29 רצוי ובאמת עוזר?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/02/2020 | 17:06 | מאת: חן

שלום ד״ר, האם סרום לפנים בגיל 29-30 הכרחי ובאמת עוזר לפנים? ואם כן- איזה סרום את ממליצה שטוב באמת לפנים? כי יש המון סרומים יקרים והמון זולים ולא יודעת מה באמת טוב והאם היקרים באמת יותר טובים ששוה להשקיע כסף.

01/02/2020 | 21:15 | מאת: אחת

היי חן, אני אתחיל ואומר שקוסמטיקה זה כמו כוסות רוח למת. שום דבר לא עובר את שכבת האפידרמיס שזו שכבת העור החיצונית והיא מכילה תאים מתים. ומה שכן חודר ניתן רק במרשם רופא. כל הקרמים באשר הם יקרים או זולים לא חודרים לעור רק משמנים מבחוץ וריחנים. סרום זו עוד המצאה חומר על בסיס שומני. יש כאלו שזה עושה להם אח"כ חצ'קונים. היתרון שלו שהאיפור אח"כ נתפס טוב יותר לעור. לא יודעת לגבי סרום אבל נתקלתי במוצרי קוסמטיקה שהם שמנים נניח בושם שהוא שמן וכו'..וכל מיני שמנים שקוסמטיקאיות מוכרות. זכרי ששמנים כמו גם שמנים אתרים אסור להיחשף לשמש כי אז התוצאה גרועה לעור. השמן עם אור השמש גורם לפעולה שיגולה להוביל דווקא לפיגמנטציה. אני אישית יכולה להמליץ לך על קרם הגנה מהשמש שקוף מה שנקרא ג'ל והוא נותן ממש אפקט של סרום והאיפור באמת יושב טוב והעור כשנוגעים בו קטיפתי.

OK

לגדעתי, אין לסרום יתרון על קרם טוב..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה