האם צריך לעשות בדיקה חדשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/01/2020 | 14:30 | מאת: מרינה

שלום, לפני כחצי שנה הציפורן של אצבע של כף היד התחילה להיות כהה וגם עור ליד הציפורן היה דלקתי.רופא עור אמר שזה לא פטריה אלא דלקת בעור, ונתן לי דרמקומבין. הדלקת באמת עברה, אבל אחר כך חזרה שוב ו,שוב עברה וככה במשך כחצי שנה. הציפורן לא הבריא.פניתי לרופא אחר, ששלח אותי לקחת דגימה.בתוצאות עכשיו רשום: הערות חומר הדגימה:פטריות מקור הדגימה:ציפורני יד Microscopy result אין אבחנה חומר שומני Fungal culture בעבודה 5th. week בעבודה REMARKS MICRO בעבודה REMARK בעבודה האם יש טעם לחכות לתוצאה או זה מצביע שדגימה שומנית ןלא יהיה תוצאה וצריך לעשות בדיקה חדשה?תודה

13/01/2020 | 14:34 | מאת: מרינה

שכחתי לציין שעכשיו אני שמה ציקלודרם לפי הוראת הרופא. האם יש טעם לחזור על הבדיקה בגלל התרופה?תודה

חכי עד שתקבלי תשובה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה