נשירת שיער קמטים במצח וכפות ידיים בת 41

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

26/12/2019 | 09:05 | מאת: טל

שלום בת 41.בשנה האחרונה קמטים במצח ממש תופעה שנחתה עליי בבום אחד"גם יובש וקמטים בכפות ידיים.יש בדיקת דם שאמורה לעשות?שאלה שנייה גם נשירת שיער מטורפת.הבעיה שהקרקפת יש מעין יובש קליפה לבנה בקדמת הראש.אני מגרדת את זה זה אבל זה כמו יובש גם אחרי מקלחת בולט.יש שמפו ללא מרשם לנקות את זה?את הזקיקים?יש לי תור רק עוד חודשיים לרופא עור

אכן בדיקת רופא עור תעזור .. ובדיקה כללית אצל רופא משפחה גם יעילה ..

26/12/2019 | 18:05 | מאת: בהמשך לתשובתך שאלה נוספת

יש באאפשרותך לומר לי איזה בדיקת דם לבקש מרופאת המשפחה.ושמפולשיער עד שיגיע התור שלי לרופא עור עוד חודשיים?משהו שבזמן הזה אוכל לקחת לעור ולשיער?אלו חודשיים שעד התור אוכל לטפל..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה