ציסטות על הגב ובצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/11/2019 | 11:18 | מאת: אפרת

שלום דר לפני שבועיים אבחן אצלי רופא העור ציסטה(בלוטת חלב ) בגב- היא היתה מודלקת , הרופא נתן אנטיביוטיקה והמליץ על ניתוחון אצל כירוג פלסטיקטי אך אמר כי זה איננו דחוף. כרגע הציסטה עדיין אדומה אך לא כואבת היום שמתי לב לעוד 2 נגעים כאלו שנראים דומים בצוואר. אחד יותר גדול ואחד יותר קטן. לא כואבים כלל. האם הם גם מחיבים ניתוח? האם הם יכולים להעלם ללא ניתוח? והאם מהניתוח ניתן לצאת עם צלקת קלה בצואר? ובכלל האם יש סיבה שהופיעו לי עוד 2 נגעים כאלו דומים באותו אזור? תודה רבה מראש על המענה. אפרת

ציסטות שמזדהמות - יש להוריד.. במקביל כדאי לפנות לבדיקה לבירור הסיבה ..

06/11/2019 | 14:16 | מאת: אפרת

שלום דר תודה רבה על המענה המהיר והיעיל האם יש דחיפות בהוצאה של הציסטה? רופא העור ששאלתי אותו מה הסיבה אמר שאין סיבה. היכן אני יכולה לברר מה הסיבה?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה