ויטמין סי לטיפול במלזמה בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

02/11/2019 | 08:46 | מאת: יפעת

היי, יש ברשותי שני מוצרים המכילים ויטמין סי ואני קצת חוששת לפני השימוש.. רציתי לוודא האם קרם שמכיל 5% ויטמין סי או סרום שמכיל 3% ויטמין סי יכולים לשפר באמת מראה של מלזמה? ומה בינהם כנראה ישפר יותר? האם יש סיכון שמוצרים מהסוג הזה יחמירו את המראה של הפיגמנטציה? יש למוצרים כאלה תופעות לוואי? משהו שאני צריכה לדעת לפני שמנסה להשתמש או על אופן השימוש? למשל עם חשיפה לשמש וכו׳? תודה

מלזמה בדר"כ עמידה לטיפול . ויטמין C איננו הפתרון פני לרופא עור

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה