טיפול פילינג עמוק באיזור הגב

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

31/10/2019 | 12:31 | מאת: רועי

שלום, לפני מעלה מ3 שבועות עברתי טיפול פילינג עמוק בגב אצל קוסמטיקאית. לעור לקחת כחמישה ימים להתקלף לחלוטין אבל אני עדיין סובל מכאבים ורגישות וקשה לי להישען על הגב. בנוסף, בימים האחרונים התחלתי להרגיש הרגשה של שריפה באיזור המותניים, הבטן התחתונה והגב התחתון (איזורים שהיא לא נגעה בהם) ורציתי לשאול האם הטיפול יכול לגרום לפגיעה עצבית כלשהי? אודה לך על המלצתך לגבי הרגישות והכאבים תודה רבה.

פילינג עמוק יכול לגרום לכל התופעות הנ"ל.. פנה לבדיקת רופא.. לבקרת נזקים וטיפול בהתאם

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה