....הרפס או אקנה ....

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/10/2019 | 13:26 | מאת: מיה

רוצה להיות בטוחה שזהיתי נכון וזה הרפס ולא פצע אקנה , אם זה הרפס .. כמה זמן זה יעבור ? הכוונה לפצע עצמו . ואיך ניתן לטפל על מנת לזרז כמה שאפשר ? צירפתי תמונה http://www.up2me.co.il/imgs/78226.jpeg

24/10/2019 | 00:51 | מאת: מיה

עדכון זה נפתח לי עכשיו , ניהיה מן חור כזה כאילו זה התפנצר והתקלף כל השכבה העליונה שהייתה יבשה , אבל זה לא נראה כמו שלפוחיות לדעתי גם לא יצא נוזל בכל מקרה זה שורף ממש אין לי כאילו חסר עור ועדיין יש פצע קטן כמו פצעון אבל ממש קטן יחסית , מה ניתן לעשות ? ותוך כמה זמן דבר כזה עובר

צילומים לא עוזרים .. ממליץ בדיקת רופא עור ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה