נימים בצידי הפה והזדקנות של עור הפנים בבון

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/10/2019 | 14:37 | מאת: הופעת נימים בצידי הפה לחיים

שלום בת 41.בשנה האחרונה הרגליים התמלאו בנימים לכל אורכם(עד לפני שנה היה במצב קבוע כל השנים) דופלר ורידי תקין.התחילו לצאת חי בפנים בצידי הפה לחע.השאלה איך ניתן למנוע.יש משחה לפנים?האם מין אוראלי לפרטנר זה מאמץ או יכול לגרום להחמרה של זה.השנה האחרונה זה פשוט תופעה חריגה כל הרגליים התמלאו.איזה בדיקות מומלצות

זו גנטיקה .. רן צורך בבדיקות .. אין קשר למין אוראלי

20/10/2019 | 13:11 | מאת: מיטל

במידה וזה לא גנטי במשפחה אין.לפני 20 שנה היו לי3 קוים קצרים 1סמ בצד הברך.עשיתי הזרקות 3 טיפולים מתוך 4 כי כאב לי נורא. עשה לי הזרקות ב2 רגליים למרות שהיו נקיות.ה3 קווים נעלמו לי.אבל אחכ נהיו לי רשתות גדולות של נימים אדומים וכחולים.בצד הברך למטה .וומאחורי ירך השנייה פס אחד בודד.20 שנה בלי שינוי עד השנה זו שכל פעם הרגשתי כאב מתיחה יצאו לי כולי אין חלק אחד נקי.וגם בפנים.אז אם זה לא גניטה פשוט צריך לקבל את זה?זה לא חריג שהגוף ופנים בבום התמלאו?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה