טיפול בנושא הנקרא DPN

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

26/09/2019 | 10:32 | מאת: נחום

האם Cנושא של DPN - Dermatosis Papulosa Nigra, יש מרכזים בארץ שמתמחים בהסרת הנגעים הללו? מבדיקות שאני עשיתי ובדקתי אפשר לבצע את טיפול ההסרה ב 2 תצורות: 1. הסרה בלייזר. 2.הסרה באמצעות Radiowave Ablation of Dermatiss. האם קייימים מקומות בארץ שמטפלים בשיטה מספר 2? אשמח לשמע את חוות הדעת של המומחים פה בדבר, ועל מנת לקבל מושג מה זה DPN אני מצרף תמונה של אחד משחקני הקולנוע המוכרים ביותר בעולם. שנה טובה ומבורת.

פנה לייעוץ מסודר .. באחד מהמרפאות של בתי החולים הגדולים

15/10/2019 | 20:32 | מאת: נחום

האם ידוע לך על בתי חוליפ בצפון שמטפלים בזה? כעד כמה שאני יודע, ובירתתי ברמב"ם הם לא מטפלים בזה.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה