שימוש במחטים לקוסמטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/09/2019 | 21:32 | מאת: מיכל

שלום רב, יש לי נקודות שחורות עיקשות על האף שאני לא מצליחה להוציא. אני שונאת קוסמטיקאיות ומעדיפה לטפל בעצמי בעצמי. ראיתי שיש כל מיני מחטים מיוחדות להוצאת שחורים (צירפתי לינק לדוגמה למטה). השאלה שלי היא האם אני לא צריכה לחטא ואף לעקר את המחט לפני/אחרי השימוש? הרי אני לא יודעת מנין המחט הגיעה, וחלילה אפשר להידבק במחלות שונות וחלילה גם איידס. כיצד עליי להתנהל מבחינה רפואית עם המחטים האלה כדי למנוע הידבקות במחלות? https://www.youtube.com/watch?v=OWLzPSOJPBo

. ממליץ לפנות להדרכה ולבדיקת רופא עור שיריך את גודל הבעייה וייעץ ע"מ למנוע צלקות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה