אקזמה בפטמות במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/09/2019 | 22:06 | מאת: ליאת

שלום, אני בהריון כעת בחודש תשיעי ולפני כ3 חודשים הופיעה לי אקזמה בפטמות, רופא עור רשם לי סטרואידים במשחה- אלוקום ומרחתי אותה למשך שבועיים וזה עבר. כעבור כחודש זה חזר שוב והרופא שוב נתן לי את המשחה אלוקום למריחה. במקביל אמר לי למרוח סיקלפאט לאחר שהאקזמה תעבור. כעת אני מורחת כבר שבועיים את האלוקום והאקזמה עוד לא חלפה לגמרי. השאלה שלי היא איך אני שומרת על הפטמות לאחר שאסיים עם הסטרואידים על מנת שלא יחזור שוב? אני רוצה להניק וחשוב לי שהפטמות יהיו במצב טוב למען זה. בנוסף- האם במידה והאקזמה תחזור שוב יהיה ניתן להניק יחד איתה? והאם הסטרואידים במשחה שאני לוקחת לא מזיקים להריון? ומה הסיבה שהאקזמה הזו הגיעה וחזרה שוב? תודה רבה על המענה.

סטרואידים מקומית לא מזיקים להיריון למניעה : קרם לחות 2-3 ביום ..להחליף חזייה לכותנה .. ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה