ראוקוטן סיבוב שני ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/09/2019 | 21:17 | מאת: סיוון

שלום. עד גיל 19 סבלתי מאקנה לקחתי ראוקוטן וזה החלים את זה( במשך חצי שני כל יום 20 מ״ל). כבר חצי שנה מאז שהפסקתי יש לי פצעים קטנים ברגליים, שאמנם הופחתו אבל חזרו לי קצת פצעים בפנים (הרבה פחות מפעם). הייתי אצל רופא עור והוא אמר לי לקחת 10 מ״ל פעמיים בשבוע. הוא אמר אבל שזה הפעם יעזור רק בזמן שאקח ולא בזמן שאחרי, ומבחינתו אפשר לקחת את זה כל החיים. מה שמטריד אותי זה תופעות הלוואי: היובש בפה ובשפתיים. הרופא אומר שבמינון הזה, שביעית מהמקור(שם בהחלט הופיעו תופעות הלוואי הנל), לא יהיו תופעות לוואי כלל. האם זה נכון לגבי תופעות הלוואי? האם באמת כדאי לקחת לכל החיים? תודה, סיוון

במינון נמוך תופעות לוואי מזעריות .. .. לשים לב לא להכנס להיריון ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה