דלקת בעור? עוד יבש. ? אודה לחוות דעתך המקצועית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

04/09/2019 | 00:47 | מאת: אדל

שלום בריאה בת 30 כפות הרגליים שלי מעט סדוקות( עקבים ובבוהן מאחורה) עור יבש.בבוהן אחת מאחורה חתיכת עור באוויר. ובאותו מקום של החתיכה כאבים בלחיצה על המקום ובדריכה גם כאבים היום הוצאתי את החתיכה בזהירות עם מספריים ושמתי פולידין ועדיין יש כאב בדריכה על המקום .ובלחיצה. אין מוגלה אין נפיחות. רק כאב ואולי מעט אדמומיות. ממה יתכן הכאב? שהרגל במנוחה אין כאב.תודה

סבחר שפצעת את המקום .. מציע בדיקת רופא עור .. אולי זו מחלה שדורשת טיפול והביטוי שלה הוא עור יבש וסדקים

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה