הרפס וטיפול בכדורי זובירקס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/09/2019 | 21:41 | מאת: ס

שלום רב, יצא לי הרפס מעל השפתיים, משחת זובירקס לא עוזרת כבר לכן קיבלתי לפני מספר שבועות כדורי זובירקס, 400 מ"ג 3 פעמים ביום ל5 ימים, חברות מקבלות 400 מ"ג 5 פעמים ביום ועבר להן כשזה יצא ממש בהתחלה, אני לקחתי רק שלוש פעמים ביום ואצלי זה לא החלים, הפעם ביקשתי מהרופא להעלות מינון ל5 פעמים, אז הוא העלה אבל הפעם זה לשבוע. האם זו כמות גבוהה? 400 מ"ג . 5 פעמים ביום במשך שבוע, ההרפס ממש בהתחלה, הוא יוצא בכל פעם שאני מורידה שפם ומסתובבת בחוץ וחם. והאם ניתן למנוע התפרצות הרפס? אם אמרח במשך הקיץ כל יום משחת זובירקס זה ימנע? נגיד מחודש אפריל עד אוקטובר, 6 חודשים? תודה

הטיפול מקובל.. לשקול טיפול מונע עם 2 כדורי זובירקס . ליום בתיאום רופא מטפל

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה