אדמומיות, גרד ועקצוץ בידיים ובמצח

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

25/08/2019 | 13:01 | מאת: מיקי

שלום רב, ביום חמישי התחילו לי אדמומיות, גרד ועקצוץ בידיים, ובעיקר באצבעות. באותו יום התחלתי לקחת אלרג'יקס במינון של כדור ליום, אבל הבוקר (יום א') האדמומיות והגרד הופיעו גם במצח. פחדתי שהאלרג'יקס החמיר את המצב ולכן היום לא לקחתי אותו. שמתי לב שהגירוד חמור במיוחד בערב, בלילה ובבוקר, אך בצהריים המצב יותר טוב. ממה זה יכול להיות? האם להמשיך לקחת אלרג'יקס? יכול להיות שהוא מחמיר את המצב? האם צריך טיפול נוסף או חלופי? אשמח לתשובות עד שאוכל לראות רופא בעוד מספר ימים. תודה רבה!! מעריך מאוד.

25/08/2019 | 13:04 | מאת: מיקי

שכחתי לציין שהמקום גם נפוח. בנוסף, לא אכלתי מאכל חדש, לא נחשפתי לחומר כימי ולא לחומר ניקוי. אני לא מצליח לחשוב מה יכול להיות הגורם למצב... שוב תודה רבה.

פנה לרופא לבדיקה .. המידע שאתה מוסר ללא בדיקה .. לא מאפשר המשך יעוץ .

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה