גירודים בכפות הידיים מאחוי האוזן ובקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

28/07/2019 | 21:30 | מאת: שמעון

ב 16/7 התחילו לי גירודים בכף יד ימין, היות והחמיר פניתי לרופאת המשפחה אשר אבחנה כעקיצה והמליצה פניסטיל. אני המצא עכשיו בגאורגיה בטיול ג'יפים המצב החמיר, עבר לכף היד השניה, מאחורי האזניים ובחלק החאורי של הקרקפת, התייעצתי עם רופא דרך הביטוח, המצליץ לי לקחת aerius במשך שבוע ולמרוח Betacortesone, עברו שלושה ימים והתפשט לי לגב התחתון. מה עוד ניתן לעשות, אנחנו אמורים לחזור ביום שישי לפנות בוקר

מציע להחליף טיפול מבטה קורטן לדרמובט קרם פעמיים ביום.. לאחר יעוץ עם רופא מקומי..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה