כוויות ושלפוחיות לאחר כוויה שנשרפתי בים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/07/2019 | 17:15 | מאת: כוויות ושלפוחיות

לפני שבוע הייתי בים ונשרפתי בגוף ממש, אתמול התחילו להופיע לי שלפוחיות בכל איזור החזה, הכתפיים, הידיים והבטן. זה נורא מגרד מציק ומכוער מה לעשות עם זה? לחכות? או שחייב ללכת לרופא.. אני בצבא אז ייקח זמן לקבל הפניה זה מסוכן?

27/07/2019 | 20:35 | מאת: בהצלחה

תמרח אלוורה. תמרח משחה ביאפין- נגד כוויות. לא לפוצץ שלפוחיות. ללכת לאחות או לרופא בצבא יש להם משחות כאלו.. להבא: רצוי להימנע משמש ( גם שחומים) זה הורס את העור בכל מקרה גורם לפיגמנטציה ולקמטים. לשים קרם הגנה.

התגובה שקבלת... הולמת וראויה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה