כתמים חומים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/07/2019 | 00:14 | מאת: עדי

שלום, לאחרונה מופיעים לי כתמים חומים שניראים כמו חלודה/ חינה על כפות הידיים. זה כל פעם במקומות שונים על כף היד ובצורה שונה. יש לציין שהתזונה שלי מוקפדת ואני לא אוכלת גזר, בטטה וכד׳. ממה זה עוד יכול לנבוע?האם זה שכיח? תודה

26/07/2019 | 20:37 | מאת: עדי

שלום, לאחרונה מופיעים לי כתמים חומים שניראים כמו חלודה/ חינה על כפות הידיים. זה כל פעם במקומות שונים על כף היד ובצורה שונה. יש לציין שהתזונה שלי מוקפדת ואני לא אוכלת גזר, בטטה וכד׳. ממה זה עוד יכול לנבוע?האם זה שכיח?

אם הגורם חיצוני ( מגע עם חומר כשלשהוא) עלייך לאתר אותו ..

29/07/2019 | 13:47 | מאת: עדי

זה לא מגורם חיצוני

13/07/2023 | 06:04 | מאת: מירב

כתמים חומים / חלודה בידים קמתי הבוקר עם כתמי חלודה בכף היד חשבתי שזה ליכלוך אבל לא - הייתה לי תופעה כזאת לפני שבוע וחשבתי שנאתי במשהו ואני לא אוכל אוכל כתום בכלל מה הגורם לזה

14/07/2023 | 20:09 | מאת: שש

גם לי זה קרה בדיוק !! ואני אוכל סופר בריא

02/08/2023 | 18:44 | מאת: אסתר

קמתי הבוקר אם כפות ידיים ורגליים כאילו מרחו לי חינה בשינה בעלי גם קם הבוקר אבל רק בכפות הידיים . אשמח למענה

12/08/2023 | 14:36 | מאת: אור

קרה לי בדיוק אותה תופעה הבוקר. מישהו מכם קיבל תשובה, למה זה יכול להיות?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה