כתמי פיגמנטציה כהים בגב

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/07/2019 | 22:12 | מאת: עינב

שלום רב. מזה הרבה שנים שאני סובלת מכתמי פיגמנטציה בגב באזור הצלעות ועמוד השידרה(לא השתזפתי אני שנים לא הולכת לים או חושפת את האזור) בעבר הלכתי לכמה רופאים שאמרו אין מה לעשות זה רק אסטתטי ורופאה אחת "ניסתה" לעזור לי בכך שנתנה לי משחה למריחה למשך תקופה בלתי נגמרת שעולה המון ולא מועילה (בהתחלה היה קצת אפקט) רצית לדעת מה ניתן לעשות? איזו משחה או טיפול יכול לעזור? אשמח לקבל המלצה

בגלל שנבדקת ע"י מספר רופאים וגם עשית טיפול אני מניח שאין פתרון לבעייתך..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה