טפילים בעור גורמים לתגובה אלרגית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/07/2019 | 21:50 | מאת: גיל

יש לי בעיה. אני כבר שנתיים סובל מבעיה של טפילים על העור. חלקם אני מצליח לראות .אך מגבירים לא מצליחים לפתור את הבעייה והקושי עם החרקים האלה שהם מתחבאים בחפצים שלי ובכל מקום שאני מגיע אליו, אז הם מתפשטים . אני הארץ כל היום בכל הגוף ולא יודע איך אוכל להיפטר מהם. ניסיתי לפנות לרופאים עור טאלרגיה שלא נתנו מענה. האם יש משחה שאוכל למרוח שתעזור להרוג אותם. אני נעקץ גם באזור הפנים והאזניים וכן גם הקרקפת ואילו אזורים שלא ניתן למרוח את המשחה של הסקביאס.

קודם כל צריך לאבחן בוודאות . .. ממליץ שוב, פנייה לרופא עור וטפול בהתאמה לאבחון

18/07/2019 | 19:01 | מאת: גיל

לא מאמינים לי. אני ניסיתי אתמול לפנות לרופא עור און ליין שניתק את השיחה טוען שצריך לעצור קשר עם מגבירים שגם הם לא מצליחים לראות אותן. אני רואה אותם.הם בצבע שחור וחלקן בצבע חום דומים לפשפש מיטה אך זה לא פשפש מיטה. כל היום אני נעקץ וסובל מהם. הם מאוד קטנים ואני מרגיש אותם זוחלים ועוקצים אותי ברגליים אך גם באזור הכתפיים. הישבן . הקרקפת. הגב והחזה וכן גם בצוואר. אני ממש סובל ולא יודע מה לעשות.הדבר המתסכל יותר זה שהחרקים האלה מתחבאים בחפצים שלי וכל מקום אליו אני הולך. אני רואה שהם יוצאים מהחפמים שלי מתפשטים במקום בו אני נמצא.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה