יבלת שהייתה באצבע....

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

16/07/2019 | 17:42 | מאת: יואב

היי,הייצה לי יבלת באצבע הייתי אצל הרופא הביא לי אנטי ביוטיקה ושמו לי משחה וכלזה יופ למחרת זה נעלם ליי הנפיחות ויבלת עצמה ועכשיו ככה זה נראה זה בבסדר ויעבור לבד?ואם לא אז למי לפנות לרופא עור או משפחה?מצרף תמונה

16/07/2019 | 17:47 | מאת: יואב

צירוף התמונה בקישור http://www.up2me.co.il/images/66976719.jpg

קודם כל צריך לאבחן .. ממליץ פנייה לרופא עור וטפול בהתאמה לאבחון

18/07/2019 | 17:36 | מאת: יואב

קבעתי תור לרופא עור הבעיה רופא עור יש תור רק לסוף חודש אוגוסט אם אלך מחר לרופא משפחה יכול לעזור?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה