בעיה לא פתירה בעור, עור מחוספס ומקומט

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

15/07/2019 | 18:17 | מאת: לנה

שלום רב דוקטור, לאמא שלי יש תופעה מאוד מוזרה בעור בחלק מהאזורים, העור הפך ליבש בצורה קיצונית - ברמה של עור שנשרף ונמצא שניה לפני קילוף, הוא מחוספס כמו נייר זכוכית, היא ביקרה אצל מספר רופאי עור וניסתה את כל התרופות והמשחות שנתנו לה אך כלום לא עוזר - לא לחות, לא נגד אלרגיות, לא תכשירים סטראוטידים למינהם, ממש שום דבר...הרופאים לא מבינים במה מדובר ואין אבחנה. אולי יש לך רעיון במה מדובר ומה ניתן לעשות?

ללא בדיקה אין לי רעיון . קודם כל צריך לאבחן .. ממליץ פנייה לרופא עור וטפול בהתאמה לאבחון

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה