Retin a for anti-aging

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/07/2019 | 08:38 | מאת: רונה

שלום רב, בת 48 מעוניינת להשתמש ברטין a a בשעות הערב למטרה של אנטי איגינג. מה עדיף למטרה זו אדפרין קרם או לוקסיד? אחר? תודה רבה

רטוויט מצוין

13/07/2019 | 07:14 | מאת: רונה

שלום רב תודה רבה על המענה שאלה נוספת למה אתה דווקא ממליץ על רטוויט ? ולא על לוקסיד שמכיל גם ויטמין E , המגן על העור מפני יובש, גירויים ונזקי שמש. או האדפרין שהינה נגזרת דור שלישי של חומצה רטינואית בעלת מבנה כימי יחודי המקנות לחומר הפעיל יציבות לחמצן ואור. תכונות אלו מאפשרות את השימוש בתכשיר במהלך חודשי הקיץ. מאחר והתרופה פחות נוטה להתפרק יש לה פרופיל בטיחות גבוה יותר מהתרופות האחרות מקבוצת ה רטינואידים, דבר הבא לידי ביטוי בפחות תופעות לואי עוריות כמו אדמומיות, גרד ועוד

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה