קילופים בעור לאחר כווית שמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

07/06/2019 | 08:25 | מאת: אנונימית

היי, נשרפתי בפנים לאחר שהייה של כ 3 שעות בשמש ישירה ללא קרם הגנה. מובן לי שזאת טעות איומה וכמובן שלא תחזור שנית. נשקפתי ממש בכל הגוף ובפנים. כרגע העור בפנים מתחיל להתקלף.. כבר ממש יש הבדלי צבעים, חלקים אדמדמים של עור וחלקים יותר ״שזופים״. רציתי לשאול האם מומלץ למרוח קרם לחות על הפנים שאיננו מיועד לעור הפנים ספציפית? האם באמת זה מזרז את ההחלמה? שאלה נוספת, האם ההבדלי צבעים כתוצאה מהקילופים יסתדר וצבע העור יהיה אחיד? מה הצפי לזה שהעור יהיה בגוון אחיד ולא אחד אדמדם וחלק שזוף?

כבר עניתי בפורום אחר .. סבלנות וזה יסתדר כנראה .. לשים קרם לחות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה