אדמומיות משונה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/06/2019 | 21:32 | מאת: עופר

היי, בשנים האחרונות התחילה לי בעיה שעבורי היא יותר אסתטית, אבל אולי היא גם רפואית וכדאי שאתחיל לקחת את זה בחשבון. אני בעל עור בהיר והפנים שלי לפעמים אדומות. לא פעם יש מצבים שבהם יש לי לובן מסביב לעיניים (אזור העפעפיים התחתונים) ולאחר מכן יש אדמומיות. זה נראה כמו שיזוף של משקפי שמש שיש עיגולים לבנים סביב העיניים ואודם בשאר האזורים של הלחיים עד גבול מסוים ליד העפעף התחתון. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זה יכול להיות קשור ללחץ דם? תודה.

פנה להערכת רופא .. ולהתרשמות אובייקטיבית

07/06/2019 | 12:55 | מאת: עופר

תודה על התשובה המאוד מפורטת. הרבה תועלת יש בפורום הזה. עבודה יפה.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה