התקרחות גברית והשתלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/05/2019 | 14:40 | מאת: עדי

שלום ד''ר, יש לי שאלה שממש חשוב לי לשמוע תשובתך אליה. אני לוחם משוחרר ובזמן הצבא התחלתי להקריח. אני רוצה לעשות השתלת שיער. עכשיו, אני בן 21 ומשתמש במינוקסי כמעט שנתיים. עדיין ניכרת נשירה מוגברת. שאלתי היא האם השנה-שנתיים הקרובות הן זמן טוב להשתלה, או, שאני עדיין צעיר ומאבד עוד שיער ככה שהאפקטיביות של ההשתלה לא תיהיה אידיאלית. בנוסף, מאוד חשוב לי להבין האם אני צריך להפסיק עם המינוקסי 4 חודשים לפחות לפני שאני מתכוון להשתיל שיער בגלל הנשירה המואצת שתיגרם עם הפסקתו. אם אשתיל שיער הגיוני שלא אצתרך להמשיך להשתמש במינוקסי.

השתלת שיער הינה הדרך הטובה ביותר להתמודדות עם התקרחות גברית .. כדאי להבדק ע"י רופא שמתמחה בתחום ע"מ לברר האם אתה מתאים לטיפול כזה .. לאחר ההשתלה אין צורך במינוקסי בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה