אסטתיקה בוטוקס בין הגבות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/05/2019 | 14:16 | מאת: עדי

היי יש לי קמט רציני בין הגבות וקצת במצח. עשיתי זריקת בוטוקס בין הגבות במצח, אך לא ראיתי שיפור בקמט שבין הגבות, על אף שלאחר שבועיים הגעתי לביקורת והוסיפו לי חומר. חייבת לציין שהקמט הופיע אצלי בגיל 15 תמיד הפריע לי, אבל רק עכשיו בגיל 33 היה לי האומץ.לטפל בזה. האם יש דרכים נוספות לטיפול והאם חומצה הילארונית תוכל לעזור( הבנתי שלא נהוג להזריק בין הגבות)

דווקא בין הגבות .. מומלץ להוסיף לפי צורך חומצה היאלורונית .. בהצלחה ..

23/05/2019 | 15:45 | מאת: עדי

האם זה יכול לגרום לעיוורון כי בין הגבות החומר נודד?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה