הדבקה בהרפס לאחר מילוי שפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/05/2019 | 13:21 | מאת: אמא מודאגת מאוד

שלום, אני מטדאגת מאוד ואשמח לחוות דעתך. לפני כמה ימים עשיתי הזרקת חומצה למילוי שפתיים. היתה אדמומיות שחשבתי עד כה שהיא מההזרקה. היום אני מרגישה שיוצא הרפס בנקום, מה שהבנתי שיכול לקרות... נישקתי א התינוקת שלע בת החודשיים כי לא עלה בדעתי שזו אפשרות... נישקתי במצח ובלחיים.מה הסיכוי שנדבקה? תוך כמה זמן אדע והאם יש טיפול מונע בגיל כזה ? אני מאוד מודאגת הבנתי שזה מסוכן. אודה לתשובה בהקדם.. המון תודה

הסיכוי להדבקה קיים .. אין טיפול מונע בשלב הזה .. באם נדבקה .. תופי פריחה .. ולהיפך.. רק הזמן יאשר

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה