כוויות שמש כואבות מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/05/2019 | 14:42 | מאת: שירה

שלום ד״ר אני בעלת עור בהיר ורגיש ביום שבת עשיתי טעות חמורה והלכתי לים ללא מקדם הגנה לאחר שעתיים בשמש נשרפתי בכף גב הרגל, הזרועות, הכתפיים ובמיוחד בבטן מיום שבת אני משתמשת במשחת ביאפין בוקר צהריים וערב ומחדשת כל פעם שהמשחה נספגת בעור בידיים ניכר שיפור אך עדיין העור ורדרד ובאיזור הכתפיים כואב לי מאוד גם בבטן העור הפך לורדרד אך עדיין כואב מאוד האם כאבים הם תופעה תקינה של כוויות שמש? מה אפשר לשים חוץ מביאפין? במידה ולא הופיעו שלפוחיות עד עכשיו זה אומר שזו כוויה מדרגה ראשונה ? אני מאוד חוששת מהופעת שלפוחיות ומהכאבים תוך כמה זמן כוויות שמש אמורות לעבור? אשמח לתשובה בהקדם

טיפול בביאפין וסבלנות . משתלמים.. בעייה משתפרת חולפת תוך מספר ימים

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה