פריחה פתאומית ועור מגורה ויבש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

29/04/2019 | 20:28 | מאת: חיילת

שלום, אני חיילת ואין לי מענה רפואי הולם. הופיעה אצלי סוג של פריחה (פצעים אדומים ודומיננטיים בשילוב עם יובש מוגבר) בכל גב כפות הידיים וזה נהיה גרוע יותר ככל שעבר הזמן. זה הופיע לפני שלושה ימים ועם זה התחיל יובש מוגבר המלווה בעיקצוצים וגירוד באיזור הפנים והאוזניים, וביום האחרון התחילה פריחה דומה לזו שעל כפות הידיים, באיזור שוקי הרגליים. מה ניתן לעשות וממה זה עלול לנבוע? תודה מראש!!!

סביר שמדובר באקזמה .. הטיפול, לאחר אישור להנחתי , במשחות במרשם אצל רופא עור או משפחה .

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה