שיעור יתר בפנים ncghv kt crurv ugus

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/04/2019 | 21:03 | מאת: אבנרי

שלום אני בן 29. בחודשים האחרונים החלה צמיחה של שערות בהירות בפנים. הן מכסות את המצח, האף מבחוץ, הלחיים. לא יודע מה יכולה ליהיות הסיבה לכך. לדעתי זה ממשיך לגדול ומקרוב ניתן אפילו לראות אותן. אני בעצמי בעל צבע עור בהיר. הדבר היחיד שאני יכול להעיד עליו בקשר למצב הבריאותי הוא שאני סובל מOCD שנים רבות כלומר אני במתח נפשי ברמה בינונית עד גבוהה כמעט על בסיס יומי. אני לא צורך תרופות. מסביב בני משפחה אומרים שהשערות בהירות וזה לא נורא וכו' אבל לי זה נראה די חריג והיום מסתכלים הרבה על חיצוניות. הציעו לי להשתמש בשעווה להסרה ולא עשיתי זאת עדיין. מה יכול לדעתכם לגרום לתופעות הנ"ל ומה ניתן לעשות? * ביקרתי אצל רופאת עור והיא אמרה שרק טיפול קוסמטי יוכל לעזור. בנוסף כיצד ניתן להסיר 'בליטות' במצח כעין 'פלולה' משהו שדומה לתלולות המפורסמות האם ניתן להסיר ברופא עור בקופות או שצריך לגשת למקום אחר? הודה לכם מאוד אם תוכלו לספק לי כל מידע שיעזור.

היעוץ שקבלת מרופאת העור .. סביר .. אין לי מה להוסיף..

16/04/2019 | 14:28 | מאת: אחת

שלא תעיז להוריד שיער מהפנים. כי התוצאה תהיה קשה. גם לא בלייזר. נראה לי שרק אתה חש בזה . בכל אופן זה בטח פלומתי. כל פעולה אחרת תגרע. יש אפשרות מה שנקרא לחמצן שיער הכוונה להפוך אותו לבלונד שלא יראו. ותשתדל לא להיות בסטרס

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה