שאלות לגבי דרמטיטסס בכף היד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/04/2019 | 13:13 | מאת: רם

שלום רב מזה מס חודשים אני עם סוג של דרמטיטטס אירטטטית רוב הדלקת באזור כף היד מורח קרם לחות 3 פעמים ביום ויחסית לא מציק האם זה סביר?מצד שני יש רגישות לא נעימה למזגן קור רוח ומים מדוע,והאם מומלץ ללכת עם כפפות רפואיות כל היום כמו כרגע? האם תחושת היובש בעור קשורה למגע באותו חומר חיטוי,והאם בטווח הארוך מריחת קרם לחות על העור מהווה סכנה בריאותית? בברכה רם חג פסח שמח

ממליץ להבדק ע"י רופא עור . לשקול טיפול רפואי .. מקומי אחר ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה