קרם גליקמן שימוש לפני פילנג

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/04/2019 | 07:46 | מאת: שירה

שלום, אם קיבלתי את המשחה כהכנה לפני פילנג קל.( אני קצת שחומה) והשתמשתי בערך חודש וחצי והפסקתי.כאשר המריחה לסרוגין כי קרם מגרה. הפסקתי בערך חודשיים. אז אם אני רוצה לחזור ולמרוח כהכנה לפני פילנג עליי שוב למרוח 3 חודשים כהכנה? כלומר כל התהליך מבראשית כי העיכוב של המלנוציט הוסר?

פילינג אחרי קליגמן עלול לגרום לרגישות יתר..

04/04/2019 | 12:43 | מאת: שירה.

פרופ', אז אם צהבהבה ( אבל בהיר)כלומר בעלת פיגמנט. רוצה לעשות פילנג לחידוש מרקם העור איזה משחות שמים לפני? הבנתי שלמשל לייזר או IPL גם בעיתי. מה עושות בעלת עור עם גוון?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה