תינוק עם סבוריאה קשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

30/03/2019 | 22:58 | מאת: מוישישיהיהבריא

שלום רב.יש לי בן בן חודשיים.בשלושה שבועות האחרונים עם סבוריאה קשה, התחיל במצח,כעת בכל הראש וגולש עד וטף נכנס פנימה. הייתי אצל רופאי ילדים ועור.הומלץ שמן זית, אכן נהיה שיפור אך לא מספק. רופאת עור המליצה למרוח משחת סליקרן 3 ימים בערב ולחפוף בבוקר עם שמפו רגיל ואחרי ה3 ימים האלה לחפוף עם אגיספור ולהפסיק עם המשחה. 1.האם שמן זית על ראשו ופניו של תינוק שיוצא לטייל בחוץ עלול להזיק לו בגלל השמש? אומנם רוב הזמן בעגלה אך אני מניקה אותו בחוץ על ספסל. 2.מה ההגיון בטיפול בשמפו כשהסבוריאה על כל המצח? 3.מה עושים כשנכנסות חתיכות לעיניים??? 4. האם הרופאה התכוונה שאמשיך למרוח את המשחה? לא נראה לי הגיוני להפסיק אחרי 3 ימים בלבד? 5.אולי בכלל אין טיפול משמעותי? הייתי כבר בבית חולים, נדמה כי מגלגלים אותי מאחד לשני. תודה רבה

תגיעי לרופא עור המתמחה בחלות של ילדים... כל מה שאת מקבלת סביר ואיננו בעייתי

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה