הסרת שיער בעורף שנכשלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

28/03/2019 | 23:06 | מאת: מיכה

עשיתי הסרת שיער בעורף במכשיר "וקטוס" עברתי 8 טיפולים ולא רק שאין תוצאות..להיפך. צמחו לי פי 3 יותר שיערות גם במקומות שלא היו לי. נהיתה לי צמיחה מוגברת. צמיחה פרדוקסלית. הייתי אצל מומחה לעור שאמר לי להפסיק את הטיפולים ושלא יעזור גם אם אני אמשיך 20 טיפולים..לא יהיה שינוי והפנה אותי לאפילציה. השאלה שלי האם יש סיכוי שבמכשיר לייזר מסוג אחר יש אופציה שהטיפול יצליח והשיערות יוסרו או שהגוף שלי לא מגיב טוב לטיפולי הלייזר ואני אאלץ לעשות אפילציה?

ממליץ להאמין לרופא המטפל

01/04/2019 | 07:58 | מאת: אחת שיודעת

למיכה, ראשית צר לי לשמוע. ברצוני לציין כמה דברים: 1. לייזר- מאוד משנה מי מטפל בך באילו ידיים עברת את הטיפול. לרוב מי שמבצע את הטיפול בכלל איננו רופא, למרות ההתוויה. 2. לייזר מצליח כאשר יודעים להשתמש באורך גל המתאים ובפולס המתאים כך שישמיד רת שורש השיערה כשזה לא קורה אז או שיש כוויה או פיגמנטציה ואם אורך הגל לא מספיק טוב אז או שאין פגיעה בשורש השיער או שרק פגע חלקית ואז שיער צומח דק והלייזר לא יפגע בו בפעמים הבאות. התנאי להצלחה זה שיער עבה ושורש עבה. בד"כ מגלחים את האזור לפני טיפול ולכן סביר להניח שזו התחושה שלך שלא הצליח הטיפול ועכשיו אתה שעיר.כי גלחו לך את כל האזור ועוררו שיער. לגבי אפילציה: אל תתפתה. אפילציה מתאימה רק לקובץ שיער ולא לשטח גדול. גם כאן מדובר בכאב אם לא יעשו לך טוב יהיו לך צלקות על העור!!! ובמקביל השיער יצמח שוב. בד"כ שעושים טיפול טוב בלייזר רואים תוצאה על המכה הראשונה שזה מתבטא בעיכוב זמן הצמיחה נניח אחרי 3 יתחיל לבצבץ..ורואים דילול ושיער שכבר צומח דק. לדעתי לא עשו לך את הטיפול נכון.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה